Sea Fresh, een compleet assortiment verse vis

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. De mensen bij Sea Fresh werken in een nauw teamverband om onze klanten het beste uit de zee te bieden. We zijn liefhebbers die kwalitatieve verse vis waarderen en herkennen.
Kortom, Sea Fresh ademt verse vis!

Onze producten

Voor bijna alle soorten verse vis kunt u bij Sea Fresh terecht: van kabeljauw tot snoekbaars en van zalm tot kreeft. Ons specialisme is verse geelvintonijn. Hiermee bedient Sea Fresh indirect een groot deel van de Nederlandse sushimarkt. Onze producten worden in eigen beheer verwerkt en vervolgens verpakt in tempex of kunststof grootverpakking.

Onze afnemers

De afnemers van Sea Fresh zijn heel breed: van kleinhandel tot groothandel, internationale cash & carry en supermarkten die hun vis op ijs presenteren. Niet alleen dagelijks getransporteerd naar onze klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en bijvoorbeeld Zweden, maar ook via vluchten naar Amerika en Azië. Dag A bestellen is dag B in huis!

Kwaliteit

Met onze eigen productiefaciliteiten op Urk, kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. Alles gaat door de handen van onze eigen mensen, dus alleen het beste naar uw wens de deur uit! Onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit, waardoor Sea Fresh het IFS Higher Level certificaat draagt.

Duurzame vis

Wij vinden het belangrijk dat ons nageslacht ook van heerlijke vis kan genieten. Duurzaamheid vinden wij daarom belangrijk. Als specialist in geelvintonijn, zijn we daarom sinds 2010 dagelijks betrokken bij ons tonijn-verbeter-project op de Filipijnen, in samenwerking met het WNF.

Your partner in premium
quality fresh seafood!

Verse vis

Ons assortiment is in grote lijnen in te delen in de volgende categorieën: Noordzeevis, kweekvis, zoetwatervis, schaal- & schelpdieren en exotische vissoorten behoren tot ons totaalassortiment verse vis.

Bekijk onze verse vis

Over ons

Bekijk onze bedrijfsfilm

bedrijfsfilm

Bekijk onze brochure

leaflets

Tonijn

Al geruime tijd zijn wij gespecialiseerd in tonijn, en dan met name verse geelvintonijn. Bijna dagelijks krijgen wij tonijn binnen, direct na vangst vers ingevlogen vanaf Sri Lanka, Malediven en Filipijnen.

Om klanten altijd te verzekeren van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam tonijnproduct, heeft Sea Fresh een eigen fabriek op Sri Lanka, genaamd Northwest Fishery, voor dagelijkse verwerking van tonijn. We weten precies van welke boten de tonijn komt en vervolgens wordt dit door onze eigen mensen verwerkt. Elke tonijn is traceerbaar tot de boot en per zending wordt een uitgebreid kwaliteitsrapport vrijgegeven. Kortom, controle van vangst tot schap!

Onze tonijnpartner